2012-12-04 07:45:51• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Ikrek - Lelkesen kezded a napot!

Napi horoszkóp december 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


A mai nap átmenet nélkül folytatja a tegnapi nap jó kilátásait. Egész nap szabad utad van, radarcsapdák nélkül, melyek elronthatnák a nagyszerű esélyeket. Ez a nap is kedvező olyan dolgokhoz, amiket már régóta tervezel, főnököddel is most kellene beszélned, vagy az adóhivatalba is most mehetsz el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


A mai nap sem lesz különösebben jó. Főleg kapcsolataid állnak ingatag lábakon. Egy kedvezőtlen kapcsolat a Hold és Vénusz között oda vezethet, hogy már délelőtt belekeveredsz egy veszekedésbe. Este Merkúr gondoskodik zűrzavarról és félreértésekről. Ügyelj a világos kifejezésmódra!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


A mai nap is könnyedén és lelkesen kezdődik. A Hold az Oroszlán jegyében meglágyítja szívedet, boldoggá, elégedetté tesz. Délután egy kisebb lemondás, amire rákényszerülsz, kicsit fájni fog, de ez hamar elmúlik. Este kisebb félreértésre kerül sor, a legjobb, ha ezt azonnal tisztázod.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


A mai napra egy apró tippet adok neked útravalóul: a Hold az Oroszlán jegyében marad. Ez nálad oda vezethet, hogy azt hiszed, hogy tenned kell valamit a külsődért, például új ruhát venni, vagy elmenni a kozmetikusodhoz. Ne tedd, elhibázott lenne. Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, akkor minden jó lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Csillagaid ma is nagyszerű helyzetben vannak. Ismét karjaiba vesz „Hold-anya”. Ez időt ad neked. Ez az idő segítségedre van az összpontosításban, és el tudsz merülni önmagadban. Felfedezed, hogy tulajdonképpen milyen jó dolgod van. Ez megelégedettséget ébreszt benned, és boldog vagy.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Az Oroszlán jegyében álló Hold befolyása alatt felismered az örömet, ami jó beszélgetésből ered. Túl ritkán fordítasz erre időt! Ma azonban élvezed ezeket a pillanatokat. Az esti órákban még romantikus hangulat is úrrá lesz rajtad, talán még szikrázó szenvedély is magával fog ragadni.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Az Oroszlán jegyében álló Hold befolyása alatt felismered az örömet, ami jó beszélgetésből ered. Túl ritkán fordítasz erre időt! Ma azonban élvezed ezeket a pillanatokat. Az esti órákban még romantikus hangulat is úrrá lesz rajtad, talán még szikrázó szenvedély is magával fog ragadni.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Ha a mai nap energiáit a te szempontodból vizsgálom, ismét gyanúm támad: hajlamos vagy rá, hogy a második lépést az első előtt tedd meg: szót ejtesz valamiről, ami még nem forrt ki eléggé. Hagyd érni még pár napig ötleteidet, gondolataidat. Utána rendbe szedve már előadhatod a „közönségnek”.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


A mai napon is egy kedvező Holdállás fogad az Oroszlán jegyében: most szórakoztat, ha bizonyíthatsz. Ennek megfelelő ambícióval haladsz végig ezen a napon, és nem fáradsz el még akkor sem, ha több fontos találkozót bonyolítasz le egymás után. Este szórakozni szeretnél, ki akarod tombolni magad. Biztosan találsz valamit!

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napon is profitálsz még a pozitív csillagokból, mindenütt kedvelnek, és szívesen látnak. Legfeljebb délelőtt merülhet fel benned a gondolat, hogy talán még sincsenek olyan ó esélyeid, hogy szerelemre találjál. Űzd el magadtól ezeket a gondolatokat azonnal, és „töltsd” meg fejedet pont az ellenkezőjével. Mondd magadnak: „Csodálatos ember vagyok!”

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


A mai nap is ugyanazok alatt a boldog és sikert ígérő csillagzatok hatása alatt áll. Talán nem lesz annyira sikeres, int a hétfő, mert a Hold Vénusszal és Merkúrral súrlódik. Ez nézeteltérésekre utalhat. Este továbbra is egy Nap-Jupiter szembenállás hat. Boldog vagy, másra már nincs is szükséged.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Magánéleted ma felvirágzik. Tudatára ébredsz, milyen jó dolgod van. Az emberek környezetedben sugároznak rád, nevetnek, vidámak. Te engeded, hogy magukkal ragadjanak, flörtölsz, versenyt nevetsz és sugárzol a többiekkel. Ez a jó hangulat megmarad a késő esti órákig. Kedved a szórakozáshoz az esti órákban különösen nagy.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: